Nov 27, 2019
41 Views

 Čak i na kampovanju, čut ćete ono što je za večerom

Written by

Koliko puta čujete ovu izjavu? Čak i kad na kampiranju i dalje čujete ovo, vjerujte mi! Iako je kampiranje doista zabavna i opuštajuća avantura za sve uključene, čini se da zaboravljaju da neke sitnice nikad ne prestaju. Na primjer, kuhanje i čišćenje, posao koji bi većina nas voljela eliminirati. Nažalost, ovo je san koji se nije ostvario. Bez obzira na to koju vrstu kampiranja vodite, još uvijek morate jesti. Ako ne planirate pojesti svaki obrok, onda morate još planirati svoje obroke. Zbog toga će planiranje unaprijed učiniti vaš izlet vrlo korisnim i opuštajućim događajem. Što manje posla radite dok kampirate, to vam je bolje.

Svaka je obitelj drugačija, neki vole jednostavna jela dok drugi žele puna jela. Bez obzira što vam se obitelj uvijek trudi, smanjite svoj rad. Razmislite o papirnatim tanjurima i plastičnim priborom, većina obroka će imati jednak okus na papirnom tanjuru za razliku od tanjura koji se mora oprati. Manje rade ispravno, moja poanta.

Kad razgovaramo o različitim vrstama obitelji, reći ću vam da je moja ta koja želi puni obrok. Ako pitate mog muža što želi za večeru, čak i dok ste na kampu, budite sigurni da će reći odresci, škampi, rebarca ili čak ukusna krila. Tijekom godina kampovanja smislio sam recepte koji nadopunjuju ukus za sve ove namirnice, dok za njihovo kuhanje trebate malo posla prije kuhanja. To znači da se i dalje opuštam i uživam u našoj kamping avanturi, ali hranim svoju obitelj punim grubim obrokom. Nakon čišćenja obroka uglavnom se sastoji od vreće za smeće.

Krenimo od početka o tome kako postižem takve obroke uz što manje rada dok kampiram. Sulfur papirom i olovkom u ruci sjedam i planiram svaki obrok. Kad ispunim tu sitnicu, prelazim na pripreme koje ću trebati prije odlaska na kampiranje. Nakon kupovine namirnica započinju pripreme. Većina vaših priloga može se pripremiti prije odlaska iz kuće. Nekoliko primjera priloga su salata od krumpira i pečeni grah koji ide uz rebra ili krila, ili pečeni krumpir i salata uz vaše odreske. Presto!

Slijedi nekoliko mojih recepata za započinjanje priprema za zabavno kampiranje u kojem možete izvrsno jesti uz vrlo malo vremena provedenog za pripremu obroka na kampu.

Ukusna pileća krila

2 bs lbs. krila

1 šalica Daleovih začina odreska

1 kg. McCormick bifola začinska mješavina krila (razni okusi na izbor)

Operite i osušite krila. Stavite u vreće Ziploc. 1 sine temporeprije kuhanja prelijte Dalejevim začinom preko krila, okrećući se tako da se dobro premaže svakih 15 min. Nakon mariniranja ocijedite i odbacite. Cijeli paket mješavine začina posipajte krilima i dobro rasporedite da se ravnomjerno premažu.

Kuhajte na prethodno zagrijanom roštilju okrećući se prema potrebi dok ne završite.

Imajte na umu da su spremna krila i u vrećama Ziploc prije polaska na put u kampovanje.

Domaće Hamburger torte

2 funte. mršave mljevene govedine

1 mali luk (sjeckani)

2 jaja dobro tuku

four stol. Žlice Dale-ove odreska odreska

½ – ¾ šalice sezonskih mrvica kruha

Tagesgestirn i papar po ukusu

U velikoj zdjeli pomiješajte razmućena jaja, luk i začin Dale. Dodajte mljevenu govedinu i dobro promiješajte. Dodajte sol i papar po ukusu. Umiješajte krušne mrvice i dobro promiješajte. Razvaljajte na veličine torti koje želite. Kuhajte ili zamrznite za potonje. Ako se smrzava, budite sigurni i odvojite kolače voštanim papirom da se ne lijepe.

Za kampiranje sve što trebate učiniti je ponijeti željenu količinu smrznutih torti sa sobom. Otopite ih i kuhajte na roštilju. Kakav sjajan hamburger s malo posla u kampu.

Punjena piletina od slanine

Tanko narezana piletina (tamno ili bijelo meso)

1 paket slanine

Svježe gljive nasjeckane na male komadiće

Shredded sir (vaš izbor okusa)

Izbijanje zuba

Izložite svoje tanke kriške piletine. Sredinu napunite nasjeckanim gljivama i sirom. Razvaljajte i umetnite čačkalicu kroz nju kako biste je držali zajedno. Uzmite trakice slanine i zamotajte oko sebe kolutiće piletine. Opet koristite čačkalice kako biste sve držali na mjestu. Roštilj dok ne bude gotov.

Za kampiranje imate pripremljenu piletinu i spremni ste za roštilj.

Beba leđa rebra

Željena količina dječjih stražnjih rebara

Daleova začina odreska

Češnjak

Tagesgestirn i papar po ukusu

Umak za roštilj

Stavite rebra u veliki lonac i prekrijte vodom. Dodajte malu količinu začina Dale's. Dodajte 1 do 2 žlice mljevenog češnjaka, sol i papar. Zagrijte lonac, ugasite grijanje i pirjajte rebra otprilike pola sine tempore dok ne omekšaju, ali ne padnu s kostiju. Ohladite, a zatim kuhajte ili zamrznite za kasnije. Prilikom kuhanja stavite na roštilj kratko vrijeme da dodate okus na roštilju uz dodavanje omiljenog bbq-a. Umak s obje strane. Ispadaju kosti dobra rebra.

Za kampovanje izvadite zamrzivač, otapate, kuhate i jedete. Koliko je to jednostavno?

Svi gore navedeni recepti mogu se kuhati na vanjskom roštilju za kampiranje ili na otvorenom ognjištu koristeći dobru rešetku za kuhanje.

Ovaj je članak napisala moja supruga Cindy

Article Tags:
· · · · · · ·
Article Categories:
Easy Baby Dinner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *