Nov 25, 2019
29 Views

 Kako postati uspješna šećerna beba – pet savjeta za pametne bebe sa šećerom

Written by

Stoga ste se odlučili i odlučili započeti divnu karijeru proglašenja šećeranom bebom. Možete se smijati činjenici da sam upotrijebio riječ "karijera", ali prije nego što prvo uskočite u glavu, morate shvatiti da postoji nešto više od onoga što oku upada u oči nego samo jednostavno nazivanje dijete šećerom. Potrebno je puno napornog rada i predanosti s vaše strane. Dakle, evo 5 jednostavnih savjeta za započinjanje uspjeha.

Savjet 1. Uvijek se oblačite za uspjeh.

Budimo iskreni, jedan od glavnih razloga zašto šećer za šećerom traži dijete od šećera je zato što žele da budete slatkiši. Ako ne možete prihvatiti tu činjenicu, tužno je reći da ovo nije posao za vas. Tvoj izgled je važan i definitivno se trebaš oblačiti poput klase preko smeća. U redu je izgledati seksi, ali postoji tanka crta između oblačenja seksi i izgleda poput obične prostitutke sa strane ceste. Ako ste zbunjeni što je ta linija, pogledajte modne časopise da biste dobili ideje o tome kako se odijevati. Također, isplati se biti dobro upoznat s modom, tako da možete dati svom tatom šećeru dobar osjećaj vrste odjeće da vas kupi kao nagradu za sav svoj naporan rad.

Savjet 2. Morate dati malo da biste dobili malo.

I ne, ne govorim o seksu. Kad ste dijete sa šećerom, morate shvatiti da je vaš šećer tata vrhunski poslovni čovjek. Uglavnom puno radi i nema puno vremena do danas ili možda nema ni toliko vremena da provede s vama. Uz spomenuto, njegovo vrijeme s vama trebao bi biti što je moguće pozitivniji. Što znači da kada je tata sa šećerom sa šećernom bebom, morate ga natjerati da se osjeća kao da je na vrhu svijeta. To bi značilo masažu, kuhanje večere ili mali zavodljivi ples. Bez obzira na to, izađite s puta da se vaš šećerni tata osjeća posebno kad god ste s njim.

Savjet 3. Ostavite dramu na vratima.

U vezi sa šećerom s tatom i bebom sa šećerom moraš prihvatiti da se veza neće vrteti oko tebe. Vaš šećer za oca neće htjeti biti opterećen vašim problemima, dramom i negativnom energijom. Zbog svega toga mogu dobiti normalnu djevojku. Glavni razlog zbog kojeg su odlučili da ne idu „tradicionalnom“ rutom je taj što ne žele dramu koja dolazi s normalnim odnosima. Stoga, nemojte biti argumentirani, ovo je brz način da se nađete pred pakiranjem i izlaskom kroz vrata. Umjesto toga, budite zabavni, dramatični i radite to uvijek s osmijehom na licu.

Savjet 4. Budite fleksibilni

Ako želite živjeti raskošan život šećerne bebe, tada vam je potreban fleksibilan život. U bilo kojem trenutku ili trenutku vaš tata sa šećerom može poželjeti da letite da ga negdje sretnete ili da ispustite ono što radite da odete na odmor na neko egzotično mjesto; i trebali biste znati da je to vaš posao. Ako očekujete da budete plaćeni, onda morate dobro obaviti svoj posao. Dakle, fleksibilnost u ispunjavanju njegovih potreba i njegovo zakazivanje bez obzira na sve, ključno je za uspjeh.

Savjet 5. Ne vezite se.

Kako je ovo prvo i za većinu vladavina. Moguće je da je vaš šećerni tata prije tebe imao šećerne bebe i da će ih imati više nakon vas. Moguće je čak da možda niste ni njegova jedina šećerna beba. Mogao bi ga imati u svakom većem gradu za sve što znate. Dakle, to znači da to jednostavno morate prihvatiti. Vi ste dijete šećera, a ne supruga ili djevojka. To znači da ne idete preko telefona, provjeravate tekstualne poruke ili probijate svoje račune na društvenim medijima. Sulfur takvim načinom ponašanja naći ćete se bez posla.

Article Tags:
· · · · · · · · · · ·
Article Categories:
Easy Baby Dinner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *