Nov 25, 2019
33 Views

Kako stvoriti romantičnu večeru za dvoje na pontonskom brodu

Written by

Prije nego što podignete telefon i rezervirate rezervaciju za romantičnu večeru za dvoje … ZAUSTAVITE. Umjesto da se borite s prometom, čekate u redu za svojim stolom i budete milostivi ostalih zalogaja koji sjede za vaš lakat, zašto ne uskočite na ponton i ne krenete prema vodi? Uz malo mašte, predviđanja i mjesečine možete stvoriti romantičnu večeru za dvoje koje vaš datum nikada neće zaboraviti. Najvažniji dio stvaranja ove nezaboravne večeri je u planiranju. Ne želite biti usred večere i shvatiti da ste zaboravili nešto važno poput srebrnog pribora ili čepa.

Dakle, krenimo od početka i razradimo detalje. Prije svega, provjerite vremenske prilike. Ništa vam neće uništiti večeru brže od oluje ili grube vode. Drugo, usidrite svoj brod prije nego što pokupite datum. Trailering i lansiranje često mogu biti stresni i važno je da vi i vaš datum budete potpuno opušteni od trenutka kada zakoračite na brod, pa sve dok ne krenete. Provjerite je li sve zalihe u brodu prije vašeg dolaska. Provjerite točno vrijeme zalaska sunca i planirajte doći upravo u tom trenutku.

Koristeći lako pronalaženje žice za vanjsku rasvjetu, upotpunite svoj ponton s visećim ledenim ledvicama ((ne zaboravite ih spojiti prije nego što stignete s datumom.) Nekoliko dobro postavljenih latica cvijeća na palubi ne bi bilo loše. ni ideja. Nema ništa romantičnije od šetanja vašeg značajnog drugoga do pristaništa do blago užarenog pontona umotanog u vrtove i bluzu zalazećeg sunca.

Pri planiranju obroka imate nekoliko mogućnosti. Iako su mnogi čamci opremljeni roštiljima, ništa ne uklanja vatru iz romantike brže od kuhanja prije nego što možete sjesti. Iz tog razloga, preporučuje se da razmislite o tome da prvo pripremite svoj obrok kod kuće ili ga poberete iz svog omiljenog restorana. Termoelektrični hladnjak drži downside vrućim ili hladnim. Ovo je divan proizvod koji prodaje Coleman, koji ne može samo održavati vašu hranu na temperaturi posluživanja, već će zadržati i led i pića. Kišobrani su savršen način za uklanjanje neugodnih insekata iz vašeg obroka i mogu se kupiti jeftino.

Postavljanje tablice je važno i ako je vaš brod pristao, to se može učiniti prije početka datuma. Ako planirate krenuti prema sredini jezera, možda ćete morati pričekati dok ne odaberete mjesto za dovršavanje ovog zadatka. Na raspolaganju je nekoliko kompleta za piknik koji će sve vaše predmete za blagovanje zadržati na jednom mjestu ili za malo više klase, sve to spakirajte u prekrasnu pletenu košaru. Vaš će se datum ugodno iznenaditi kad s malo cvjetanja izvučete postavke stola, svijeće i šampanjac iz košarice. Ne zaboravite stolnjak!

Kada završite svoj obrok, jednostavno ga spakirajte odmah u košaricu. Počisti povjetarac. Pratite večeru uz nevjerojatan desert iz lokalne pekare i izvrsnu šalicu svježe kuhane kave, a zatim se odmarajte i uživajte u romantičnoj glazbi koju tiho svirate u pozadini. Ako slijedite ove jednostavne savjete i bacite nekoliko vlastitih dodira, sljedeći put kad budete predložili večeru, nemojte se iznenaditi ako mora biti na brodu.

Article Categories:
Easy Baby Dinner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *