Nov 23, 2019
40 Views

Najbolje knjige za brzo i jednostavno kuhanje

Written by

Gladna djevojka 300 ispod 300 Lisa Lillien

Ova knjiga donosi 300 sjajnih obroka za ručak i večeru koji su manje od 300 kalorija. Uključuje i predjele i predjela. Mnoge prehrambene namirnice donose originalne prehrambene namirnice i oživljavaju nove sastojke u mješavini poput Buffalo Hen Wing Macaroni & Cheese ili PB&J Oatmeal Heaven. Ako ste zainteresirani za gubitak kilograma i održavanje unosa kalorija nižim, ovo je knjiga za vas.

High 100 dječjih pire od Annabel Karmel

Bebe najviše rastu u prvoj godini rasta, pa im je potrebna najhranjivija dijeta dok to čine. Izrada vlastite hrane za bebe ne samo da štedi novac, već i osigurava vašoj bebi da će imati svježu i najčišću hranu s povrćem, mesom i svim onim što mora imati da odraste. Ova knjiga sadrži 100 jednostavnih namirnica za bebe od trenutka kada se vaše dijete rodi do šest mjeseci starosti. Ako vaše dijete treba redovite hranjive tvari koje će bebi trebati, visoko preporučuje se da pokupite ovu knjigu.

Marie Simmons svježi i brzi vegetarijanac

Ako ste vegetarijanac koji želi vitalnost povrća, onda je ova knjiga sjajna za vas. U ovoj se knjizi nalazi mnoštvo juha i veganskih delicija koje nude mješavinu jela i mnoge će vegetarijanke bez riječi pokušati potražiti dobru kuharicu. Mnoga od ovih jela vrlo su jednostavna za proizvodnju i vrlo brza. Jela nisu samo ukusna, već su i vizualno privlačna.

Kako sve kuhati Mark Bittman

Ova kuharica ima čitavih 2000 recepata za izvrsnu hranu. Doista se može kuhati, poput povrća, od paprike do patlidžana, mesa, ribe i tjestenine, gotovo svega što možete zamisliti u samo jednoj knjizi. Možete odbaciti svoje stare knjige o kuharima, jer vjerojatno Mark Bittman ima sve te recepte upravo u toj knjizi. Ovo je najbolji pratilac u kuhinji ako želite dobru raznovrsnu hranu. Ova kuharica je cijenjena i izazvala je zbrku u kuharskom društvu. U prošlosti je zamijenila mnoge knjige i čini se najpotrebnijom knjigom za kuhanje.

Prvotni plan brzih i jednostavnih obroka Marka Sissona i Jennifer Meier

Ovo je obrok koji možete napraviti u samo manje od 30 minuta, a sadrži malo ugljikohidrata i dokazano je da je to najučinkovitija razlika u zdravlju i težini. Ovo su brzi, ne zastrašujući obroci, a ostavit će vam i okupane usta. Raznoliko je, ima fotografije u boji i ne zahtijevaju čudne sastojke, a zdravi su kao i uvijek. Sve su to napravljene u samo 30 minuta ili niže.

Ove sjajne knjige najbolje su danas kuhane knjige na policama, a svaki dobar kuhar treba barem jednu od njih u svojoj kuhinji.

Article Categories:
Easy Baby Dinner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *