Nov 27, 2019
28 Views

Potencijalni zapisi o disciplini djeteta

Written by

Korisnik sam tri dragog unuka. Sa dobima u rasponu od šest mjeseci do 3,5 godine, to su naporni dani. Dvoje najstarije djece pripadaju mother sinu i snahi; dijete je prvo dijete moje kćeri i njenog muža. Svako unuče ima svoju posebnu i izrazitu osobnost i drže Ma i Pa kako skakuću u dane koje posjećujemo ili čuvamo. Uloga unučadi je zabavan i uzbudljiv izazov.

Pretpostavljam da je jedini potencijalni downside koji može nastati između djece, roditelja i baka i djedova. Dok naš stariji sin ima ležeran pristup, koji djeluje drugačije nego za vrijeme iscrpljenih i iscrpnih rušenja, naša kći od početka planira zauzeti mnogo strožu ulogu sa svojom kćeri. Sulfur razdvajanjem obitelji od 250 milja rijetko se pojavljuje neslaganje o roditeljskim tehnikama osim onog u "razgovoru između" razgovora koji bi jedan bratić mogao imati sa mnom o ponašanju i reakcijama drugog. Knockoutmama obojici, pokušavam klimnuti glavom, složiti se ili se ne slažem, dok pokušavam održati situaciju prijateljskom. Za sada mi je ovo dobro poslužilo, ali dva nadolazeća obiteljska odmora pomalo su mi na rubu.

Prvi stiže ovog lipnja kada planiramo provesti osam dana u našoj rustikalnoj kabini. Izgrađeni u kasnim 30-ima, dodali smo pogodnosti poput tekuće vode i wc-a, ali nema puno privatnosti. Spavaća soba koristi se za spremanje kofera i stvari, otvorena blagovaonica i dnevni boravak su zajednička mjesta okupljanja za doručak i igre, a svi zajedno spavamo na trijemu za spavanje. Imamo lijepu plažu tik do brda koju dijelimo sa mojom sestrom koja ima kabinu u susjedstvu. Ima mjesta za sve nas, ali hoće li to biti dovoljno ako dođe do neslaganja oko dječjih raspoloženja i ponašanja? Mislio sam da je sve prošlo ljeto, međutim, imali smo dvoje djece umjesto troje, dijete i sestru za dijete, za razliku od dva djeteta i jednogodišnjeg djeteta. Prethodna rasprava je u redu, ali meni kao mirovnom miravanju to neće biti lagana uloga. Zar ne mogu svi davati i uzimati i samo se slažu?

Mislim da je ujutro određeno mirno vrijeme kako bi roditelji mogli spavati dok ja grabim mališane i krenem na izlet. Doručak mora biti posao sjesti i jesti, a ne slijede zalogaji. Ručak na plaži mora biti jednostavan, a popodnevni odmor ili drijem biće uvjet za sve nas. Večera, opet, zahtijeva jednostavnost, a uspostavljeni spavanje za djecu je malo vjerojatna, ali poželjna želja. Možda će vam pomoći raspored kuhanja, čišćenja i drugi zadaci. Moram dodati i popisu "velikih razgovora" da svi discipliniramo svoj stil i moramo biti osjetljivi i svjesni da nečije ideje ne moraju nužno odgovarati idejama ostalih članova obitelji. Ako imamo nultu toleranciju na vrištanje i borbu, mislim da ćemo preživjeti. Naša je kabina divna i bilo bi strašno ne bih mogla ovo vrijeme podijeliti s onima koje volim svako ljeto dovijeka.

Ako stvari budu dosta dobro, u prosincu smo rezervirali i odmor na Havajima. Imajući na umu trosobni apartman, čini se da postoji razdvajanje za noćni provod i središnji prostor za jelo, igre i obiteljsku zabavu. Sulfur plažom koja se prolazi kroz jedna vrata i bazenom iz drugih, zabava nikada ne bi trebala biti downside. Odrasli mogu igrati golf dok se Ma i Pa prskaju i igraju sa mališanima. Kasnije se možemo ujediniti za neke aktivnosti i podijeliti za druge. Čini mi se da će prostor biti ključni faktor u mother snu o obiteljskom odmoru. Opet, glavni razgovor je također važan.

Gledao sam kako se druge obitelji raspadaju oko neslaganja i ne želim tome svjedočiti sa svojom djecom. Moje sestre i ja se slažemo prilično dobro, znajući kada da se okupimo, a kada mirno, privatno vrijeme, pa mislim da bi i moja djeca to mogla shvatiti. Unos čitatelja cijenit će se. Molim vas pošaljite mi poruku.

Article Categories:
Easy Baby Dinner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *