Nov 25, 2019
34 Views

Savjeti i smjernice za hranjenje boce za bebe

Written by

Ako nikada niste nahranili dijete, neće vas obeshrabriti ideja. Nakon nekoliko trenutaka pitat ćete se zbog čega vas brine.

Svi volimo važne savjete, pa sam pitao stručnjake za hranjenje bočicama. Roditelji koji to rade svaki dan, dijele svoje životne hakove. Rekli ste nam.

Uzmi si vremena

Ovo bi mogao biti najtiši dio vašeg dana s novorođenčetom, zato uživajte. Udobno se namestite i držite daljinac i telefon nadohvat ruke i uživajte u blizini s mališanima.

Savršen trenutak ili dva

Vrijeme hranjenja može biti savršeno vrijeme da se natjerate da zaboravite na stres dana i provedete čarobni trenutak sa svojim djetetom. Vaša beba može brzo pojesti mlijeko ili vam oduzeti vrijeme. Što god čuli, svi su rekli da ide tako brzo, zato usporite nekoliko minuta i uživajte u trenutku, bez obzira je li dugo ili kratko.

Temperaturni check

Svi volimo svoju kavu na pravoj temperaturi. Ni previše vruće ni previše hladno. Ako vaša beba voli vruću bočicu, koristite unutrašnjost zgloba i ako je temperatura ugodna, spremni ste za početak. Zašto tvoja lutka? Zbog toga što je osjetljiv na toplinu i lako dostupan javnosti.

Malo, malo niže

Rečeno mu je da je 45 stupnjeva savršen kut za držanje djeteta za hranu. Ali ako je sve ovo malo znanstveno za vas, pazuh je zapravo savršeno mjesto za vaše bebe, sve dok je beba na pola puta između sjedenja i ležanja. Stvarno je lako.

Zrak je vaš najgori neprijatelj

Kad je riječ o hranjenju, zrak u mlijeku kod većine roditelja izaziva drhtanje u leđima i može dovesti do grozne teme kolika. Mali savjet za hranjenje bočicom je da se boca ne drži previše plitkom. Bočicu uvijek nagnite tako da bradavica bude puna mlijeka. Morate ga nagnuti dalje dok se boca polako prazni. Ako se brinete zbog zraka, isprobajte našu novu bočicu Extremely koja ima nagnutu bradavicu tako da je bradavica uvijek puna mlijeka, ili s našom bocom protiv kolika.

Malo gorčine

Vaše prekrasno novorođenče s mekim gumama neće tako dugo ostati. Uskoro će doći zubi i od sada ćete morati provjeriti bradavice da biste vidjeli ima li znakova ugriza. Zubi su za male desni mekani, pa ih zubi mogu oštetiti. Ako ste malo dijete ili volite žvakati, pogledajte i promijenite bradavice. To se odnosi i na lizalice.

Kakav savjet imate za dijete koje ne pije bočicu?

Bilo da je riječ o škrinji do boce ili kombiniranoj prehrani, to može biti poprilično frustrirajuće ako vaš mali odbija bocu. Vjerojatno će vas zapitati tko je zapravo šef u ovoj vezi. To je drawback s kojim se suočavaju mnogi roditelji i postoje mnogi savjeti, ali nema čarobnog rješenja. Ali prije nego što pokušate pronaći svaku markiranu bočicu na tržištu koje volite, neki otpor i zdrav razum mogu vam približiti malo i uštedjeti vam dolara.

Priznajmo, vaše dijete ima luksuz svojih toplih, ugodnih prsa i sve ostalo neće biti tako lijepo. Čekanje neposrednih rezultata potpuno je nerealno. Što duže dijete ima u prsima, manje će biti impresionirano ako joj pruži bočicu. Zato se pripremite kako stvari ne bi išle onako kako ste očekivali.

Ali prije nego što povučete kosu, sjetite se da većina beba prođe i na kraju stigne. Evo nekoliko savjeta o hranjenju bočicama na koje morate imati na umu kada vaše dijete ne pije bočicu.

Krenite rano

Ako trebate promijeniti boce nakon povratka na posao, dajte sebi i svojoj djeci dovoljno vremena da započne novu rutinu. Ako se sjećate da ćete se prebaciti u formulu, pokušajte se udobno smjestiti u bočicu majčinog mlijeka prije nego što prijeđete na formulu.

Dovedite volontere

Zamislite da ste na dijeti i zdravo jedete uz ukusnu tortu na stolu. Nije ni čudo što vaše dijete ne surađuje kad je tamo ono što najviše želite (prsa). Pokušajte dovesti druge na večeru da niste tamo da ih podsjetite što više vole.

Bliže grudima jer bebe to više vole

Ako imate bradavicu u bočici koja dobro oponaša vaše dojke, vašoj će bebi vjerojatno pomoći da prihvati bradavice. Bradavice Tippee Tommee imaju najsličniji oblik i pokret prema grudima, tako da je veća vjerojatnost da će ih vaše dijete prihvatiti.

Ovisnik u boci

Nakon što isprobate sve gore i više, možda ćete se naći u iskušenju isprobati različite bočice i pudere dok vaše dijete ne prihvati. Svaki put kada probate bočicu, vaše se dijete osjeća malo bolje. Pod pretpostavkom da ste poduzeli sve gore navedene korake, vjerovatno je da je šest ispitivanja iste boce jednako uspješna kao i isprobavanje šest različitih boca jedna po jedna. Tako štedite svoje dolare i zalijepite siehe unten bočicu koja je najbliža obliku i kretanju grudi.

Article Tags:
· · · · ·
Article Categories:
Easy Baby Dinner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *