Nov 25, 2019
41 Views

Savjeti za bolje organiziranje vašeg djeteta

Written by

1. Lakše je (i nije lako) izmijeniti tjelesni sine temporevašeg djeteta nego pokušati učiniti da siehe oben pridržava rutine, pa pustimo da lakše stvari prvo stavimo na naš popis ciljeva. Najjednostavniji dio je reguliranje vremena gladovanja. Dok će pauza za ručak u školi odraditi pola trika, regulirati njegove užine, vrijeme večere i doručka. Poslužite svaki obrok određeno vrijeme kako bi se regulirali njegovi termini gladovanja. Dočekati ga nakon škole s ukusnom energičnom zakuskom može biti odličan početak.

2. Sljedeća i najveća prepreka je vrijeme za krevet. Uvijek će biti ometanja, ali ne dopuštajte fleksibilnost veću od 30 minuta radnim danom. Spustite stopalo, ako treba, i stvorite okoliš. Budite sigurni da otpor neće trajati mjesec dana i vaše će dijete početi zijevati prije nego što ga odvučete u krevet.

3. Upoznajte svoje dijete s dnevnim projektovanjem ili ako niste ljubitelj gadgeta onda se držite tradicionalnih rasporeda. Stavite podsjetnike za važne datume i prijave, držeći prostor dovoljno vremena za akciju; potaknuti svoje dijete u skladu s tim. Bit će zadovoljan sobom jer će ga u školi cijeniti jer nikada nije propustio nijedan datum testiranja ili prijavu. To je vrijeme kada će početi djelovati bez vašeg napora.

4. Nabavite knjigu s dnevnim redom ili ga zamolite da koristi školski dnevnik za pisanje svojih zadataka, a ne samo prigovora i obavijesti o praznicima. Obavezno navesti sve zadatke, prijave i testove za domaće zadatke pametne, čak i ako siehe oben može sjetiti. Provjerite što ima ovaj dan na svom tanjuru i pomozite mu da upravlja svojim vremenom. Ovo je važna pouka za život: dokumentirajte stvari prije nego što postanu nered.

5. Cijelo ovo mučenje je beskorisno ako biste morali okrenuti cijelu kuću naopačke da biste pronašli knjigu crtanja. Dakle, napravite posebnu školsku zonu u svom domu u kojoj su stvari uredno poredane i apsolutno ništa od školskih stvari ne bi trebalo pronaći nigdje drugdje. Dodijelite drugačiji kut i odvojeni ormar. Upotrijebite naljepnice, ljepljive bilješke i kodove u boji da biste stvari redoslijedili. Pomozite svom djetetu da to organizira dok ne nauči to učiniti sam.

6. Pomozite svom djetetu da zapamti stvari koje bi ga trebao donijeti kući na dan kad žurno odlazi. Zamolite ga da podijeli ormar ili ormarić za stolom na dvije polovice: lijevi dio može sadržavati stvari koje želi vratiti, a desni dio one koji mu nisu potrebni.

7. Okupite siehe untenškolskoj zoni prije odlaska u penziju na dan i razvrstajte stvari za sljedeći dan. Primjetite je li ispravno održavao stvari i vodite ga ako nije postupio. Pomoći će mu da preuzme stvari koje su mu potrebne za sljedeći dan, organizirati stvari za njega i lakše će vam pratiti njegove svakodnevne aktivnosti. Štoviše, dnevno nadgledano preusmjeravanje mnogo je bolje od čišćenja nereda tijekom cijelog tjedna.

8. Na kraju, nemojte se tipično postavljati na ove savjete. Neka im to postane lak dio vašeg života, a ne iskušenje. Sjetite se da postoji samo jedno djetinjstvo i čitav mu je životni vijek potreban za podnošenje stresa i posla.

Article Categories:
Easy Baby Dinner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *