Nov 27, 2019
29 Views

Savjeti za lako mršavljenje – zdravi zalogaji kada dijete

Written by

Volim jednostavne savjete za mršavljenje. Jednostavnost u prehrambenom planu mi je tremendous važna. Ako je dijeta preteška za slijediti ili ako konstantno brojim kalorije, to je jednostavno previše problema. Izgubila sam preko 40 kilograma od sredine ožujka, a postoji nekoliko pravila kojih se pridržavam gubitka kilograma. Općenito, stvaranje zdravih obroka je jednostavno. Uvijek jedem doručak svako jutro. Ručak je obično domaći voćni smoothie i proteinski Schanktisch. Večera je jedna porcija mršavih proteina, puno svježeg povrća i neke vrste cjelovitih žitarica. Kad siehe untenpitanju zdravi zalogaji, naučio sam do čega treba posegnuti kako bih ostao na putu.

Doručak je zaista najvažniji obrok dana. Idi na cjelovite žitarice s mlijekom s malo masnoće i svježim voćem. Kada birate žitarice, pokušajte nabaviti onu koja ima vrlo malo šećera. Šećer može stvarno uništiti vašu prehranu jer podiže šećer u krvi i čini da žudite za više slatkiša. Komad svježeg voća poput jabuke ili banane ili bobica u vašoj žitarici pomoći će vam da se osjećate zadovoljno dok ne budete doručkovali sredinom jutra. Prikladni dijetalni zalogaji uključuju još jedan komad svježeg voća, porciju badema, proteinski voćni smoothie ili proteinske šipke. Volim kombinirati grickalice na bazi proteina s vlaknima voća, jer ćete se duže osjećati punijom i energijom.

Ručak može biti još jedan jednostavan obrok. Povrće i dobar izvor bjelančevina poput piletine, tofua ili puretine sjajno je jer ova kombinacija nudi i niske masnoće i niskokalorične mogućnosti. Htjet ćete preskočiti kruh ako nije cjelovito zrno. Probajte smeđu rižu ili kvinoju. Pokušajte povrće svježe ili na pari. Ako vam je salata, dodajte malo badema, svježih borovnica ili suncokretovih sjemenki. Okus će vas zadiviti. Ako jedete izbalansiran ručak, zdrava užina u popodnevnim satima trebala bi biti neaktivna.

Večera bi trebala biti slična ručku s vašim obrocima mršavih proteina, povrćem i izvorom cjelovitih žitarica. Ako želite grickalicu, jedan od mojih jednostavnih savjeta za mršavljenje bila bi popiti šalicu biljnog čaja s proteinskom šipkom i svježim bobicama. Posebno volim zalogaj edamame, koja je soja u paru. Prepune su bjelančevina, pune i ukusne su.

Možete birati između raznih zdravih zalogaja dok dijetate. Imajte na umu da je niskokalorična i budite sigurni da je prepuna vitamina i minerala potrebnih za postizanje vašeg prehrambenog plana.

Article Categories:
Easy Baby Dinner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *