Nov 24, 2019
35 Views

 Saznajte kako kuhati ukusnu hranu

Written by

Gladna djevojka 300 Manje od 300: 300 jela za doručak, ručak i večeru Manje od 300 kalorija Lisa Lillien nudi tristo recepata za obroke pune veličine koji su zdravi koliko i ukusni. Recepti uključuju jela za doručak, ručak i večeru te predjela i priloge. A evo i karike: svaki jednostavan recept sadrži samo tristo kalorija ili manje! Ovi recepti omogućuju vam upotrebu potrošnih materijala koji se već nalaze u vašoj kuhinji, poput lonca i folija. Radujte se kremastim rakovim kolačima bez krivice Benedict, makaroniima i sirom od pilećih krumpira, te velikoj juhi od bundeve s bundevom.

Glumica koja je nagrađena Akademijom, entuzijastična foodie i majka dvoje djece Gwyneth Paltrow dijeli ukusnu kolekciju recepata i prekrasnih fotografija na kojima se slavi kuhanje za obitelj u počast svome ocu pod nazivom Moj otac: kćer: Ukusni, lagani recepti za slavlje obitelji i zajedništva , Knock-outmlada djevojka, Gwyneth je kuhala i jela s ocem Bruceom Paltrowom, a razvila je strast prema hrani koja je oblikovala kako vjeruje u kuhanje ide ruku pod ruku s obiteljskim zajedništvom. U svojoj knjizi ona govori o tome kako uravnotežuje zdravu hranu sa šaljivim poslasticama, kako uključuje djecu u kuhanje i nudi pogled na njezin život kao kćeri, majke i supruge. Ova knjiga uključuje 150 recepata i ideja za obrok koji će potaknuti čitatelje da kuhaju ukusnu hranu s onima koje vole.

Heidi Swanson pokazuje čitateljima jednostavan način da jedu prirodno i zdravo u svojoj kolekciji recepata Tremendous Pure Each Day: Dobro voljeni recepti iz moje kuhinje s prirodnom hranom. Swanson nas je upoznao s manje prerađenom hranom i naučio nas kako u svoju dijetu ugraditi hranjivu i izvrsnu hranu. Ova knjiga pokazuje vam kako spakirati obroke s hranjivom prehranom pružajući gotovo 100 prirodnih recepata koji su ukusni i dobri za tijelo. Schwefel raskošnim ilustracijama možete se veseliti kuhanju Kandidat Panzanella, lisnatog biskvita od jogurta ili Ružinog geranija Prosecco. Swanson čini da jede zdrav izgled i osjeća se lako.

Angie Dudley daje unutarnju čašicu nove neodoljive mindestens poslastice koja proždire svijet deserta u njihovoj knjizi recepata Cake Pops: Savjeti, trikovi i recepti za više od 40 neodoljivih mindestens poslastica. Knock-out Dudleyev weblog, iskakanje kolača postalo je međunarodna senzacija. Želite naučiti kako pripremiti ove slatke male kolače na štapiću? Cake Pops je knjiga za vas. Od jednostavnih oblika poput ukrašenih kuglica do ambicioznijih oblika poput konusa sladoleda, cupcakesa i dječjih životinja, ove ukusne poslastice savršena su alternativa torti za bilo kakvo slavlje. Ova kolekcija recepta sadrži pametne trikove i savjete za prezentaciju, ukrašavanje, umakanje i topljenje čokolade.

Eric Kohlenstoff. Westman, Stephen D. Phinney i Jeff Schwefel. Volek objedinili su svoju stručnost u svojoj knjizi New Atkins for a New You: The Final Weight loss plan for Shedding Weight and Feeling Tremendous. Ova knjiga uzima novo znanje na iscrpljenoj tradicionalnoj Atkinsovoj dijeti pojednostavljujući je i čineći je više zadovoljavajućom. Uči vas kako naučiti kako jesti zdravu hranu koja će vaša tijela pretvoriti u mašine za sagorijevanje masti. Stvorena je s vašim ciljevima na način da vam omogućuje jesti zdravu, ali ukusnu hranu s ravnotežom i raznolikošću. Novi Atkins omogućava fleksibilnost tako da može ostati dio vašeg užurbanog života. Nakon što ovu knjigu uvrstite u svoj život, ne samo da ćete se riješiti kilograma, nego ih možete zauvijek sačuvati.

Article Tags:
· · · · ·
Article Categories:
Easy Baby Dinner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *