Nov 25, 2019
35 Views

 Sigurnosna i sigurnosna vrata za bebe – Vodič za dokaze o kućanstvu za bebe i djecu

Written by

Sigurnost u kućanstvu za bebe

Prije nekoliko godina, nakon što je na stol stavio obiteljsku večernju večeru i počeo sjesti za jelo, naš je četverogodišnjak odlučio da će trčanje oko stola za kavu biti sjajna igra prije večere. Nakon otprilike 10 sekundi, spotaknuo se i udario glavom o kut stola i otvorio obrvu (uobičajeno mjesto da djeca imaju prve šavove) … tako da je nepotrebno reći, večera je bila isključena i putovanje do našeg bila je lokalna bolnica. Iz ovoga smo naučili dvije stvari: prvo, kutni jastuci postavljeni na oštre kutove namještaja dobra su ideja, a drugo, uređaji za zaštitu u kući nisu samo za bebe, novorođenčad i malu djecu.

Prema Kidsafeu (neovisnoj zakladi posvećenoj sprječavanju nenamjerne smrti ili ozljede kod djece u cijeloj Australiji), mala djeca mlađa od pet godina siehe untennajvećoj opasnosti od nenamjernih ozljeda i čine otprilike polovicu svih smrtnih slučajeva ozljeda djece i # 39 ;. Pa kako se može izbjeći ili smanjiti rizik od ozljeda u kući? Najbolji način je dom "zaštitom beba" procjenom rizičnih područja i ugradnjom odgovarajućih sigurnosnih uređaja.

Sigurnost uglova i ivica – ne znam mnogo djece koja se ne bi ozlijedila na uglu stola. Srećom Dreambaby može smanjiti rizik svojim nizom zaštitnika, uglati jastuci i kutni zaštitnici vrlo su popularni, kao i stakleni kutni jastuci za staklene nosače i svi se lako pričvršćuju ljepilom.

Ormarići i ladice sigurni

Sjećam se da je druga nećakinja pila neku vrstu tekućine za čišćenje ispod kuhinjskog sudopera kada je imala dvije godine, što je zahtijevalo pumpu želuca i noćni bolnički boravak. Zapravo je važno osigurati sve ormariće i ladice, jer često sadrže stvari koje djeca ne bi smjela dodirivati ​​(ili u ovom slučaju piju). Dreambaby osigurava sveobuhvatan asortiman sigurnosnih uređaja ormara i ladica, kao što su: Sigurnosni hvataljke, Ulovci ladica, Klizne courageous, Proljetne kvake, Magazine Courageous, Klizni odvodnici, Kutne courageous, Sigurnosne courageous iKabinet klizne courageous. Sigurnost 1. imaju i zaključavanje Bi preklopa vrata. Imajte na umu da su neke od ovih brava ili hvatanja unutarnje opremljeni predmeti koji zahtijevaju jednostavnu ugradnju, dok se drugi postavljaju izvana ako nisu potrebni alati. Dreambaby također nudi opće i višenamjenske zasunice koje su ljepljivo pričvršćene, kao što su zasun opće namjene, višenamjenski zasun ili mindestens višenamjenski zasun.

U kuhinji

Kuhinje su vjerojatno jedna od najopasnijih soba u kući za djecu, jer imaju uređaje koji stvari mogu učiniti vrućim, a većina roditelja i njegovatelja pohranjuje malo kemijsko skladište ispod sudopera. Najbolje je rješenje ograditi kuhinju sigurnosnim vratima, ali mnogi moderni domovi danas su velikog i otvorenog plana. Ako je ova opcija isključena, postoje brojni sigurnosni uređaji koji se mogu koristiti za sigurno mjesto. Prvo mjesto zaštite je prostor ispod sudopera, gdje se obično čuvaju tekućine za čišćenje i plastične vrećice – te se mogu sigurno zatvoriti bravicama ormara različite jačine. Tada treba pregledati područje peći. Ako nemate luksuznu indukcijsku ploču za kuhanje, tada plinski i električni štednjaci, koji mogu biti i opasniji, mogu se zaštititi bebom pomoću Dreambaby pećnice s pećnicom – tako da djeci ne bude omogućeno uključivanje plina ili elementa. Dok Dreambaby štednjak čuva male prste da prevrne kipuću tekućinu, dobra je navika stavljati dršku lonca ili tave prema prskanju. Djeca koja vrše hladnjak nisu nužno opasna stvar, iako treba izbjegavati konzumiranje ohlađenih antibiotika ili kušanje drobljenih čilija. Dreambaby ima izvrsnu aplikaciju Latch koja se može koristiti za frižidere, zamrzivače i mikrovalne pećnice. Dreambaby mikrovalna pećnica je sjajna ideja s obzirom na to da mnoge moderne kuhinje sada postavljaju mikrovalnu pećnicu ispod razine klupe. Moderne pećnice danas imaju gumice za zaštitu od djece i staklene prednje stranice koje ostaju hladne, no ako vaša pećnica nije jedna od njih, tada je neophodna 1. sigurnosna prednja brava.

Električna sigurnost i rasvjeta

I sam je doživio strujni udar, definitivno ga ne poželite djetetu. Za zidne utičnice, isprobajte Dreambaby Outlet utikače. Ako na podu imate ploču napajanja, to je najbolja opcija za oblaganje, bilo s sigurnosnim poklopcem prvog napajanja ili sigurnosnim poklopcem Child U. Oba ova proizvoda mogu se proširiti tako da pokrivaju velike ploče. Ne samo da utičnice mogu biti opasne, već i similar užadi, za koje se zna da guše malu djecu ako ih uhvate za vrat ili ih djeca uhvate za vrpcu i povuku nešto za sebe. Dreambaby opskrbljuje kratkim kablom, što također može biti korisno za slijepe vrpce. Većina modernih domova danas ima televizor s ravnim ekranom … i veliki su i teški. Možda ćete biti iznenađeni brojem djece koju svake godine obori padajući televizor koji stoji. Ravni zasloni su zbog svojih dimenzija posebno osjetljivi na prevrtanje. Srećom, Sigurnost 1 je izišla s bravom s plosnatim zaslonom, koja osigurava između zida i televizora. Napokon, perilice za prednje utovar su još jedna ozbiljna potencijalna opasnost … sjećate se mačke koju je mališanac oprao u Australiji prošle godine? (i živjeli!) Ili još uznemirujuće, dijete koje je prije nekoliko godina u Engleskoj osušilo dijete (koje je umrlo)? Sigurnost 1. ponudite bravu za perilicu / sušilicu koja sprečava male prste da otvore prednji uređaj za punjenje.

Dok sam živio u Europi kad su moja djeca bila vrlo mala, često smo odlazili na putovanja koja bi uključivala putovanja glavnim cestama i autocestama s puno dugih, tamnih tunela. Moj bi sin uvijek plakao u tunelima, a onda bi stao dok bi iz njih izlazili – nepotrebno je reći da zapravo nikada nije uživao u automobilu. Ovo je klasičan primjer djeteta kojemu je trebala noćna svjetlost! Dugi niz godina trebala mu je nekakva prigušena svjetlost noću, poput one koju je pružao Dreambaby. Uključite noćna svjetla, neonske noćne svjetiljke, osvjetljenja i čarobna svjetla pružaju udobnost djeci noću i sprječavaju roditelje da se spotaknu nad stvarima usred noći (za što sam nedavno trebao dva tjedna da se oporavim).

Stepenice i vrata

Ako govorimo o iskustvu, nije mnogo zabavno gledati kako vaš dvogodišnjak prvo pada niz stepenice, što izaziva hematom veličine golf lopte, Three sine tempore prije međunarodnog leta na duge staze … Sigurnosne kapije za bebe su jedan od popularnijih sigurnosnih uređaja koji su kupili roditelji i njegovatelji. Dreambaby prodaje veliki asortiman crnih ili bijelih sigurnosnih sigurnosnih vrata za bebe različitih širina koja su dostupna u standardnoj visini (.7m) ili vrlo visokoj (1m). Izvrsna stvar kod ovih vrata za bebe je da su montirani pod pritiskom, što znači da ih ne treba pričvrstiti vijcima na zid. Ovdje postoje Three prednosti: (1) Mogu se lako premještati iz sobe u sobu ili iz kuće u kuću; (2) prikladni su za ljude koji unajmljuju (kao što stanari obično ne dopuštaju postavljanje rupa u zidovima) i (3) mogu se podesiti za 200cm u širinu. Dreambaby imaju i sveobuhvatan raspon dječjih sigurnosnih vrata, za ugađanje od uskih otvora minimalnih 36 cm do velikih otvora do 308 cm koji su danas često prevladavali u modernim kućama otvorenog plana. Sigurnost 1. također prodaje ekonomična sigurnosna vrata za bebe, u standardnoj širini i visini s uskim nastavcima, ali nude i vrata s ugrađenim dodatnim značajkama, poput senzora noćnog svjetla ili alarma kad se otvore.

Jedna od mojih nećaka izgubila je gornji dio svoje pinkie kad je imala Three godine, kad su se njezina sićušna vrata zatvorila na vrata (na sreću, uspješno je uspostavljena). Stanice za vrata instalirane na vratima sprječavaju ovakve nesreće, kao što su Dreambaby Stopper Foam Door Cease ili Cease Slam. Ako je potrebno ograničiti pristup, pokušajte prvo sigurnosno zaključavanje vrata ili poklopac gumba Dreambaby vrata. Volio bih da imam pristup jednom od ovih ograničavajućih uređaja prije nego što je naša kćer odlučila sakriti ključeve automobila / kuće u tatinoj cipeli u garderobi, za što su bila potrebna dva frustrirajuća dana!

Također, ako djeca odlaze vani na balkon ili verandu, Dreambaby sada opskrbljuje drvenim sigurnosnim vratima, da se stapaju s unutarnjim drvenim pregradama ili vanjskim palubama (koje su sirove i mogu se mrlje poklapati) i Sigurnost 1. prodati željezničke mreže za punjenje u prazninama na balkonima.

Sigurnost kupaonice Svake godine postoje horor priče djece koja se doslovno tope kada njihova osjetljiva koža dođe u dodir s pretjerano vrućom vodom. Odlična je ideja smanjiti maksimalnu temperaturu u sustavu tople vode u kućanstvu. Također, imajte na umu da postoje neki uređaji koji pomažu roditeljima i skrbnicima da procjene ispravnu temperaturu kupke, ako ne vjerujete u check lakta. Sigurnost 1. nudi slatki termometar za kupku Buddy u obliku patke, a Dreambaby nudi i termometar za kupku u obliku ribe. Djeca također mogu biti zaštićena od vrućine slavine s toplom vodom pomoću Dreambaby Comfortable cijevi za kupanje. Ne samo da je temperatura vode opasna, već je i klizanje u kadi. Ovo pitanje nije ograničeno na malu djecu, što je pokazala i sestra koja je gotovo u punom terminu kliznula u kadu i provela tjeskobnu noć u bolnici. Dreambaby imaju klizne trake i uređaje za kupanje, a Security 1st imaju slatku prostirku za žablje prijatelje Froggy Buddies. Napokon, toalet nije nešto što treba zanemariti. Moj najstariji brat je roditeljima nudio čašu vode & # 39; gostiju kad mu je bilo 2. Mama je smatrala da je to vrijeme bilo divno i nije otkrila tek nekoliko mjeseci kasnije da je zapravo dovodila vodu iz wc-a. I uhvatio sam svoju kćer, kad je imala 18 mjeseci, kako sisa osvježivač za toalet (dvostruki žut). Iako ove stvari nikome ne stvaraju stvarne ozljede (ali možda pojačavaju imunološki sustav), vrijedi razmisliti o instaliranju Dreambaby Tock Lock-a. Odličan je, jeftin uređaj, a također će spriječiti zaglavljivanje malih prstiju kada se sjedalo / poklopac slučajno sruše.

Article Tags:
· · · · · · · ·
Article Categories:
Easy Baby Dinner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *