Nov 27, 2019
34 Views

 Starost raspona visokih stolica

Written by

Sjećate se kako ste kao dijete sjedili na starom telefonskom imeniku kako bi došli do vašeg tanjura za večeru za kuhinjskim stolom? Jednom kada smo dosegli oko tri godine, to je moja obitelj odrastala. Prešli smo od sjedenja u staroj drvenoj visokoj stolici kao bebe do sjedenja na Žutim stranicama u roku od nekoliko godina. Iako je moglo biti isplativo, ipak nije bilo najsigurnije ili najjače sredstvo za podizanje naših malih gnjavaža do stola. Srećom, u današnje vrijeme postoji mnogo različitih mogućnosti visokih stolica koje odgovaraju širokom dobnom rasponu.

Visoke stolice u koje se može smjestiti novorođenčad zahtijevaju nekoliko različitih značajki da bi se mališani sigurno držali sigurnim i udobnim. Prije svega, te stolice moraju imati postolje između prepunih nogu kako bi spriječile da im skliznu ispod pladnja. Dojenčad visoke stolice također se naslanjaju dovoljno natrag da djetetu bude moguće udobno leći, kako ne bi moralo podržavati njegovu glavu. Ove stolice za bebe dolaze s sigurnosnim pojasom od tri ili čak pet točaka, što znači da možete dijete vezati oko struka, a možda čak i gore i preko ramena radi dodatne sigurnosti. Nosač će se sigurno zaključati i bebe sigurno držati na svom mjestu. Iako dojenčad i mlađe bebe možda nisu spremne za stvarno jedenje u svojim visokim stolicama, one često uživaju dok nisu s tla i mogu se pridružiti ostatku obitelji za vrijeme obroka.

Za starije bebe i malu djecu, visoke stolice mogu sadržavati više "zabavnih" opcija kao što su igračke ili raznobojni pladanj. Ovaj dobni raspon vjerojatno čini većinu korisnika visokih stolica, jer su to djeca koja rade najsiromašnije jedenje krutih čestica. Knockouti kod svih vrsta opreme za bebe, lijepo je potražiti stolicu koja se može saviti i staviti iz takta kad je ne koristite.

Kuka na visokim stolicama dobra je opcija za putovanja, upotrebu restorana ili za obitelji s prehrambenim područjima premalijima za visoku stolicu pune veličine. Ove udice na stolicama za bebe mogu se koristiti za dobnu skupinu beba od šest mjeseci kroz malu djecu koja teže do 37 kilograma. Kako se ove stolice ne mogu nasloniti, ne mogu se koristiti s bebama koje ne mogu podnijeti glavu.

Booster sjedala popularna su kod starijih mališana i predškolaca koji nisu baš spremni sami sjediti za stolom. Ova sjedala mogu pružiti jednostavno podizanje sa stolice (razmislite o telefonskim imenicima, osim mogućnosti da lako očistite prosipavanje i nerede!) Ili ih možda imate malo više. Neke stolice za povišenje imaju sigurnosne pojaseve kako bi aktivni mališani sjedili za stolom, dok drugi imaju ladicu koja se može pričvrstiti umjesto samog stola. Doista postoji toliko različitih opcija!

Jedan od najnovijih trendova visokih stolica je imati stolicu koja uopće ne izgleda tako djetinjasto i zbog toga se može koristiti niz godina. Mnoge siehe oben ovih stolica drvene i mogu primiti dobnu skupinu djece od šest mjeseci pa sve do potpuno odrasle odrasle osobe. Iako su ove stolice obično najskuplje, pružaju najviše upotrebe. Stolice poput ove mogu se koristiti godinama i godinama, a neke mogu podržati i odraslu osobu do 300 kilograma!

Daleko smo stigli od potisnog sjedala iz "telefonskog imenika". Na raspolaganju su mnoge mogućnosti i širok raspon dobnih skupina koje danas mogu dobro iskoristiti od stolica.

Article Tags:
· · · ·
Article Categories:
Easy Baby Dinner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *