Nov 23, 2019
34 Views

 Ukusne i jednostavne ideje za hranu za bebe

Written by

Bacate li tuš za bebu i pitate se čemu na zemlji poslužiti? Pogledajte ideje u nastavku kako biste dobili sjajne ideje o hrani. Bez obzira kada, što ili gdje, ove ideje će vaši gosti navijati za vaše mogućnosti hostiranja!

Jednostavne ideje za hranu za bebe

Moja omiljena vrsta dječje hrane za tuširanje (ili bilo koji događaj u kojem se udomim po tom pitanju) su neka od najukusnijih predjela i najlakše napraviti. Nešto na što morate imati na umu prilikom planiranja tuširanja – vremenski okvir događaja će zaista odrediti što možete, a ne možete pobjeći što se tiče obroka s hranom. Na primjer, ako se tuširate točno u vrijeme večere, zaista biste trebali poslužiti večeru svojih gostiju, a ne samo predjela, a ista stvar vrijedi i za ručak. Ako ugošćujete popodnevni dječji tuš, ako je točno usred ručka, poslužite goste cijelim ručkom.

Način da se to zaobiđe je naravno zakazivanje proslave usred njih – nakon ručka, ali prije sine tempore za večeru.

Pa čemu biste trebali služiti?

Jednostavne ideje o hrani

Ako se pod tušem bacate pod tuš, ipak biste ga trebali držati jednostavno. Neke dobre ideje o hrani uključuju:

* Sub sendvič – ove možete kupiti za relativno jeftine u Walmartu ili bilo kojoj trgovini. Ovisno o tome koliko ljudi prisustvujete, većinu svojih gostiju možete zadovoljiti ovom jednostavnom hranom – i jeftinom na novčaniku. Sjetite se samo da za svoje goste stavljate majonezu i senf. Ovo je mala stvar koja stvarno donosi veliku razliku.

* Veggie pladanj – ovo možete napraviti ispočetka ili možete nabaviti već izrađene ladice. Povrće nije nužno najjeftinije kupiti, ali odlično je predjelo i prikladno staviti poslijepodnevni tuš za bebe.

* Posuda za voće – U ovom slučaju vrijedi isto kao što je gore navedeno. Voće nije uvijek jeftino, ali zaista dodaje taj dodir dječjem tuširanju.

* Posuda za meso i sir – Možete zamijeniti pod sendvič s pladnjem za meso i sir ako želite, ili ga možete koristiti zajedno. Sjajna ideja ako imate samo nekoliko gostiju bilo bi nabaviti tepsiju s mesom i sirom i kupiti male peciva za hrenovke, tako da vaši gosti mogu napraviti sendvič ili samo grickati grickalice.

Poslastice i grickalice

* Mesne kuglice – Ujutro kupite paket smrznutih mesnih okruglica i stavite ih u lonac s posudom s umakom s roštilja. Ostavite ih da se zagrijavaju tijekom dana. Kad dođe vrijeme za tuširanje, vaši će gosti voljeti da im mogu priuštiti užinu. Uz to, to je meso, tako da ne možete hraniti samo ptice. Također možete kupiti male peciva, tako da vaši gosti mogu napraviti sendviče s mesnim okruglicama!

* Artichoke Sauce – jedan od mojih apsolutno najdražih izbora koje ću poslužiti na zabavi.

* Špinat Sauce – vezan za prvo, moje drugo omiljeno jelo za posluživanje.

Bez obzira što poslužujete kod dječjeg tuširanja, zapamtite da ćete i vi imati tortu, tako da ne želite previše nahraniti svoje goste! Neka bude jednostavno, ali neka bude vrijedno.

Article Tags:
· · · · ·
Article Categories:
Easy Baby Dinner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *